Våra Kiropraktorer

Våra kiropraktor

En legitimerad kiropraktor har en 5-årig akademisk utbildning, samt praktiktjänstgöring. Utbildningen omfattar bl.a. allmän sjukdomslära, reumatologi, ortopedi, neurologi och bilddiagnostik, samt lära om musklernas anatomi och fysiologi, träning och rehabilitering.

Vi är specialiserade på analys av funktionsstörningar i kroppens rörelseapparat. Funktionsstörningarna man koncentrerar sig på, framför allt i ryggradens leder, påverkar nervsystemet och därmed också hälsan. Vid varje förstagångskonsultation ställs dessutom en medicinsk diagnos för att kunna ge en trygg och säker vård. Denna diagnos baseras på en neurologisk, ortopedisk och allmänmedicinsk undersökning.
Vi behandlar alla åldrar i Lomma.

Kiropraktor Anna Gahnstedt är mycket duktig på kroniska och längre varande problem samt smärtor.
Anna är utbildad i USA och legitimerad av Socialstyrelsen.

Anna Gahnstedt

Anna Gahnstedt

Leg. Kiropraktor

ANNA GAHNSTEDT, DOCTOR OF CHIROPRACTIC

Med en övertygelse om att kiropraktik är ett fantastiskt verktyg för att arbeta med kroppen och en utbildning till Doktor inom Kiropraktik från Palmer West i Kalifornien, är jag väl rustad att ta mig an de flesta utmaningarna. Mitt hjärta brinner för hälsa, harmoni, välbefinnande och mitt löfte till dig är att jag gör mitt yttersta för att hjälpa dig med din hälsa.

Anna jobbar på kliniken 3 dagar i veckan. Boka tid till Anna genom att trycka på “boka tid” här på hemsidan.

De längre varande problemen och de kroniska dysfunktionerna är Anna mycket duktig på att ta sig ann.
“Att finna orsaken till patientens problem ligger mig varmt om hjärtat. Skador och händelser långt tillbaka i livet kan många gånger ligga till grund för symptomens patienten kommer med idag “