Vi vill ge dig och dina medarbetare en paus i vardagen för att fylla på med ny energi & inspiration. Under en innehållsrik dag får ni tips på verktyg och förhållningssätt som kan hjälpa till att minska stress, öka fokus och välmående på arbetsplatsen. Vi gör det genom utbildning i olika hälso- och ledarskapsrelaterade frågor såsom stresshantering, mindfulness, kost, träning och självledarskap. Ni kommer att få uppleva olika enkla övningar för ökat välmående att ta med hem i vardagen igen. Utöver chans till återhämtning och inspiration, är syftet att öka motivationen till ett större personligt ansvar för varje individs hälsa.

Detta ligger i linje med Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter kring organisatorisk och social arbetsmiljö som trädde i kraft 31 mars 2016 och som berör samtliga arbetsgivare idag.

Exklusivt erbjudande: dagspass på Ystad Saltsjöbad med möjlighet till minst 1 h konferens. Utöver det ingår:

  • 2 hälsoföreläsningar med teman som: stresshantering, mindfulness, kost, träning och självledarskap
  • 1 yogapass (för både nybörjare och mer erfarna)
  • 1 tabatapass
  • 2 fikor
  • 1 lunch
  • Pris: 1990 kr/person inkl. moms

Erbjudandet gäller vid två tillfällen: mån 24/10 eller mån 7/11 – 2016. Bokning av plats sker senat 3 veckor innan ankomstdatumet. Känner ni som arbetsgivare att ni vill ta med flera avdelningar finns det platser upp till 50 personer per tillfälle. Gör det till en unik dag för dig själv och dina medarbetare – investera i ett hälsosamt arbetsklimat.

Vi ser framemot att möta er!
Elin & Lina

Bokning sker via: elin@lommakiropraktorklinik.se eller lina@lommakiropraktorklinik.se

Elin Vesterskov är grundare, ägare och VD för Lomma Kiropraktorklinik AB och Vesterskovs Workout AB. Elin är legitimerad kiropraktor och arbetar med kiropraktik, tränings- och hälsorådgivning, personlig träning, föreläsningar, anordnar träningsresor, affärsutveckling, styrelseuppdrag m.m. Elin anlitas både nationellt och internationellt bl.a. som behandlare för herr- och damtennistourerna, svenska Fed cup landslaget och som personlig tränare.

Lina Ericson äger och driver Be Brave, och utbildar chefer & medarbetare i självledarskap med hjälp av mindfulness. Lina praktiserar mindfulness & yoga regelbundet och har bl.a. haft Kraftringen, Danir, Lunds kommun & Jungheinrich som kunder. Lina har arbetat med utveckling av individer och organisationer genom åren med fokus på ledarskap, kommunikation och psykisk hälsa – som utbildningsledare, verksamhetskonsult och teamchef.